Disclaimer

Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder: 
de eigenaar: de eigenaar van de website; 
gebruik(en): alle denkbare handelingen; 
jij: de gebruiker (bezoeker) van de website; 
de content: alle in de website aanwezige inhoud; 

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die je thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stem je in met deze disclaimer. 

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. 

De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. 

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten 

Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Over Werken bij Ziengs

Vanzelfsprekend staat de klant bij Ziengs met stip op nummer 1. Als familiebedrijf weten wij hoe belangrijk de klant is en doen wij er alles aan om de klant dé service te verlenen die hij of zij verdient. Enthousiast, met een glimlach en door een assortiment van kwalitatief hoogstaande schoenen (ook online) probeert Ziengs zich te onderscheiden. Ben jij gedreven en enthousiast én heb jij ook passie voor schoenen net als wij? Kom dan werken bij Ziengs!


Contact

Ziengs Schoenen B.V.
Transportweg 14
9405PR Assen

werken@ziengs.nl
0592 - 379 379