-

 

 

-

 

 

 

-

 

 

 

-

 

 

 

Leren en ontwikkelen bij Ziengs
 


Onze drive

Ik ben Lieke, Learning Development Specialist, en ik sta klaar om je te helpen naar jouw toekomstdromen bij Ziengs. Bij Ziengs vormt leren de kern van onze bedrijfscultuur, en willen we een omgeving creëren waarin onze medewerkers kunnen leren en werken tegelijk!

Onze leercultuur gaat verder dan alleen het volgen van trainingen; het is een filosofie die ons allemaal aanspoort om voortdurend te verbeteren. We bieden een op maat gemaakt aanbod aan trainingen en ontwikkelingsprogramma's, allemaal ontworpen om jou te helpen jouw vaardigheden te verbeteren, je kennis uit te breiden en je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Of je nu aan het begin van je carrière staat of al jarenlange ervaring hebt, bij Ziengs is er altijd ruimte om te groeien. We moedigen leren aan en ondersteunen jou bij het stellen van doelen die aansluiten bij jouw ambities en interesses. Of het nu gaat om het verbeteren van jouw verkoopvaardigheden, het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten, of het vergroten van jouw productkennis, wij bieden de middelen en ondersteuning die je nodig hebt om te slagen.

 


De Ziengs opleiding

Bij Ziengs zijn we trots op onze unieke Ziengs Opleiding! Het is een MBO niveau 3 of 4 opleiding waarbij je kunt werken én leren tegelijk. In samenwerking met het ROC van Twente streven we ernaar om twee klassen per jaar te laten starten.

Wat maakt onze opleiding zo bijzonder? Nou, je kunt jouw diploma behalen terwijl je aan het werk bent bij Ziengs! We geloven sterk in de kracht van praktijkervaring en onderwijs, en onze Ziengs Opleiding combineert beide op een unieke manier.

En hier komt het leuke deel: we organiseren zelfs een officiële diploma-uitreiking op ons eigen servicekantoor. We vieren bij Ziengs graag successen!

 


De Ziengs Academy

Maar er is meer! Onze gloednieuwe Ziengs Academy. Deze innovatieve online leeromgeving staat op het punt om live te gaan en is speciaal ontworpen om elke nieuw teamlid een vliegende start te geven.

Elke nieuwe medewerker wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de Ziengs Academy. Het is onze manier om je een warm welkom te bieden en je klaar te stomen voor je eerste werkdag.

Bij de Ziengs Academy draait het niet alleen om leren; het gaat om het creëren van een band met onze organisatie en het voelen van de passie die we hebben voor wat we doen. Het is een kans om deel uit te maken van de Ziengs-familie nog voordat je de winkelvloer betreedt.

 

 

 

Contact

 

 Lieke Nolden - Learning & Development Specialist
06-57850955
575785095585095557

 Maeva Lemery - Recruiter Ziengs
06-23731919

 Julia Popken - Recruiter Ziengs
06-57964149

 

 LinkedIn -  Instagram -  Website